Sevim BİNİCİ - Okul Müdürü

Çukurova Üniversitesi Okulöncesi Öğretmenliği bölümünden 2011 yılında mezun oldu. İlk görev yeri olan Erzurum´un Narman ilçesine okulöncesi öğretmeni olarak atandı. 3 yıllık görev süresinin ardından Kahramanmaraş ili Türkoğlu ilçesine bağlı Şekeroba Yunus Emre Ortaokuluna okulöncesi öğretmeni olarak atanarak 2 yıl burada görev yaptı. 2016 yılında Türkoğlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne, Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2019 ekim ayında Kahramanmaraş Anaokulunda Müdür olarak göreve başlamış olup halen bu görevi icra etmektedir. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında tezli yüksek lisans yaptı. Şuan Çukurova Üniversitesinde Eğitim Bilimleri alanında doktora eğitimine devam etmektedir.

(344) 225 3383 Eposta